Adviesgesprek aanvragen? 0416 - 344 944
Kunnen wij je helpen?
Aankoop

Hoe slaagt mijn zoektocht naar een nieuw huis?

Hoe slaagt mijn zoektocht naar een nieuw huis?
Gepubliceerd op 07 augustus 2024

Je bent op zoek naar een (nieuw) huis, maar je hebt eigenlijk geen idee waar je moet beginnen en hoe jij jouw zoektocht laat slagen? Dat komt vaker voor dan je denkt! Er is één simpel antwoord op de vraag of jouw droomhuis bestaat, namelijk “Ja!”. Maar staat dit ook op een plek waar jij wilt wonen en zo ja: kun je het ook betalen. In deze blog lees jij hoe jij jouw zoektocht laat slagen!

Inzicht in je financiële situatie

Om inzichtelijk te krijgen rond welke vraagprijs je kunt zoeken, is het handig om te weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Daarnaast is het verstandig om te kijken naar het totale financiële plaatje, want naast dat het goed is om te weten welke hypotheek je kunt krijgen komen er ook aanvullende kosten bij kijken die je maandlast beïnvloeden. De financieel adviseurs van Staete Hypotheken helpen je hierbij! 

Plan eenvoudig een financieel adviesgesprek

 Werk je zoekprofiel bij

Waarschijnlijk heb je al een zoekprofiel op Funda en ontvang je een notificatie per e-mail of pushnotificatie op je smartphone zodra er nieuw woningaanbod beschikbaar is? Zeker een aanrader om snel toe te kunnen slaan zodra er een leuk nieuw huis voor je beschikbaar komt. Extra tip: zet je prijsrange wat ruimer en schrap wat criteria, zo ontvang je meer aanbod en kun je zélf een afweging maken.

Staete Samen Zoeken helpt je vinden!

Met Staete Samen Zoeken vinden we samen jouw droomhuis! Tijdens de kennismaking bespreken we jouw belangrijkste woonwensen en budget. Als NVM-makelaar heeft Staete inzicht in relevante data en zien wij aanbod voor het op bijvoorbeeld Funda verschijnt.

Je kunt ook enkele ‘zachte’ criteria opgeven. Die moet je zien als persoonlijke voorkeuren en wensen, geen harde eisen. Bijvoorbeeld het aantal slaapkamers. Mogelijk is een huis binnen jouw zoekgebied en budget met meer slaapkamers dan je wenst ook interessant. Of is er eenvoudig een extra slaapkamer te realiseren als je behoefte hebt aan meer slaapkamers. Vind je droomhuis samen met Staete!

Neem contact op via WhatsApp

Wat je woonvraag ook is; Start bij Staete!

Stel je woonvragen eenvoudig via WhatsApp. Onze woonspecialisten helpen je graag verder! 

Meer weten?

Ramon Altenburg - Collin

Ramon Altenburg - Collin - Mijn motivatie om in de makelaardij aan de slag te gaan? In welk ander vak kun je dromen werkelijkheid maken?! Door kansen te zien die veel woningzoekenden niet zagen en door out-of-the-box te denken, de emotie aan de kant te zetten en praktisch te werk te gaan heb ik al veel opdrachtgevers succesvol mogen begeleiden in de zoektocht naar hun droomhuis. Met Staete Samen Zoeken komt de sleutel voor dat nieuwe huis binnen handbereik.

Mail mij