toggle menu
5271 RS Sint-Michielsgestel
Vraagprijs €995.000,00 kosten koper
Verkocht onder voorbehoud
Type woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1971
Woonoppervlakte 228 m²
Aantal kamers 5
Bel of mail ons direct 073-551 00 50 infodemeierij@staete.nl

Eikenlaan 34

Met recht durven wij te stellen dat deze woningen op één van de mooiste locaties in Sint-Michielsgestel gelegen is. De Eikenlaan staat voor exclusief wonen op een toplocatie. Aan de rand deze groene gemeente, omzoomd door natuurgebied Zegenwerp met zijn vennen, wandelpaden en een 18-holes golfbaan ligt dit woonhuis in alle rust.

Dat deze villa met veel liefde is bewoond en onderhouden is reeds te zien vanaf aankomst op de oprit. Een keurig verzorgde uitstraling van zowel woning als tuin. De garage die in ca. 1982 is gebouwd, is geplaatst op een uitgekiende plek op het perceel. Deze garage heeft hierdoor naast zijn stalling voor de auto tevens een functie als luxe wijnkelder. Hiernaast is er een toilet, douche en de pompinstallaties voor het zwembad aanwezig.

De woning heeft door de jaren heen diverse verbouwingen en renovaties gekend. Reeds in 2004 zijn zowel het sanitair als de keuken van de woning gemoderniseerd met gebruik van hoogwaardige materialen. Het meest recent is de verbouwing van de tuinkamer geweest. Hierbij is deze voorzien van nieuwe afwerkingen en vloeren. Een heerlijke plek in het huis met zicht op de tuin met zwembad.

De keuken is ontworpen als de centrale plek in het huis met ruimte voor een grote eettafel. Vanuit te keuken is de doorgang naar de woonkamer aan de voorzijde van de woning gemaakt. De woonkamer is net als de keuken voorzien van een luxe marmeren vloer. Als leuke extra is deze woonkamer tevens voorzien van een sfeervolle gashaard.

De verdieping van de woning is praktisch ingedeeld met 4 slaapkamers en een slaapzolder boven de uitbouw van de tuinkamer. Wanneer er een vaste trap gerealiseerd zou worden naar de zolder zou ook hier nog een enorme woonruimte kunnen ontstaan doordat de zolder hiervoor voldoende hoogte biedt.

De eerste verdieping heeft naast de 4 slaapkamer ook 2 badkamers waarvan één met zowel een bad als douchecabine. De tweede badkamer (2015) is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

De prachtig aangelegde volwassen tuin is er een met veel privacy. Door de sfeervolle tuinmuur met hierboven begroeiing kan er vele dagen in het jaar in alle rust van het zwembad genoten worden. Recent is hierbij nog de achtertuin voorzien van nieuwe bestrating en afwerking.

Bijzonderheden:
- Gelegen op dé toplocatie van Sint-Michielsgestel;
- Groot zwembad verwarmd door een recent geplaatste CV ketel;
- Ca. 230 m² woonoppervlak en een perceel groot 934m²;
- Functionele garage met prachtige wijnkelder;
- Recent gerenoveerde tuinkamer, achtertuin en badkamer;
- Keuring onderhouden.
+ Lees de volledige omschrijving

Succesvol verkocht. Ook succesvol verkopen? Klik hier.

contactNeem contact met ons op

Routebeschrijving

Naar: Eikenlaan 34, 5271 RS Sint-Michielsgestel NL