toggle menu
5223 MP 's-Hertogenbosch
Vraagprijs €425.000,00 kosten koper
Verkocht
Kenmerk Appartement Appartement
Bouwjaar 2005
Woonoppervlakte 101 m²
Aantal kamers 3
Bel of mail ons direct 073-206 00 03 infodenbosch@staete.nl

Bordeslaan 457

Vorstelijk wonen in het bruisende Paleiskwartier in hartje ’s-Hertogenbosch, ook bekend als het nieuwe centrum van ’s-Hertogenbosch. Het centraal station in de directe nabijheid en de goede bereikbaarheid van de uitvalswegen maken het Paleiskwartier tot een ideale locatie.

Dit uniek stukje 's-Hertogenbosch bestaat hoofdzakelijk uit nieuwbouw. Het Paleiskwartier garandeert u een aangename woon- en werkomgeving. Zo zijn rond de centrale vijver en aan de Leeghwaterlaan vele gezellige restaurants, cafés en terrassen, kleinschalige winkels, een congrescentrum en diverse culturele voorzieningen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees de volledige omschrijving

Succesvol verkocht. Ook succesvol verkopen? Klik hier.

contactNeem contact met ons op

Routebeschrijving

Naar: Bordeslaan 457, 5223 MP 's-Hertogenbosch NL
Vergelijkbaar woningaanbod

Vergelijkbaar woningaanbod

projectenBekijk al het aanbod
Beschikbaar
HoofdFoto

Achter de Tolbrug 10 's-Hertogenbosch


€400.000,00 k.k. | 5211 SM 's-Hertogenbosch

Wonen midden in het hart van 's-Hertogenbosch, zeer centraal maar toch rustig gelegen. Deze goed onderhouden bovenwoning met karakteristieke voorgevel biedt alles wat je maar zoekt in een woning. Een drietal dakterassen, 3 ruime slaapkamers, een badkamer van goed formaat,...

Bekijk woning >